Tricktyv stjal guldkæde fra vandrende mand i Østbyen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – En 59-årig mand fik stjålet sin guldkæde, da en kvinde med guldtænder steg ud af en grå bil. Hun var sammen med en fedladen mand med sort kasket.

Søndag formiddag blev en 59-årig mand fra Slagelse udsat for et tricktyveri på Klosterbanken i Slagelse Østby. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Bilen standsede, hvorpå en kvinde steg ud af bilen

Den 59-årige mand gik sammen med en kammerat på Klosterbanken i Østbyen, da en grå, udenlandsk bil af ukendt mærke standsede ud for dem.

En kvinde steg ud af bilen, hvorpå hun lige rigeligt overstrømmende forsøgte at sætte en “guldring” på fingeren af den 59-årige.

Han afviste hende, men hun formåede at stjæle en guldhalskæde fra ham i forvirringen.

Begge gerningsmænd var østeuropæiske af udseende

Kvinden beskrives som østeuropæisk af udseende, cirka 40 år gammel, omkring 160-165 centimeter høj. Hun var kraftig af bygning, var lys i huden og havde flere guldtænder. Hun var iført grå bukser samt et lyst tørklæde på en lys jakke.

Kvinden var sammen med en mand, som også var østeuropæisk af udseende. Han beskrives som cirka 30-40 år gammel og fedladen. Han havde sort hår og skægstubbe. Han bar en sort T-shirt, sort kasket og cowboybukser.

Tyveriet blev først anmeldt til politiet tirsdag morgen, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har bemærket noget mistænkeligt på Klosterbanken i søndags omkring kl. 10.45. Politiet har telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.