Counter-Strike-turnering kommer til Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Counter-Strike er en af de mest populære esportsgrene i verden. Nu kommer Danmarks største CS:GO-turnering til Slagelse By på mandag.

Counter-Strike er en af de mest populære esportsgrene i verden, og flere af verdens absolut bedste hold er fra Danmark, hvor Astralis, North og Heroic ligger lige nu i top-15.

Nu er det på tide at finde de næste, danske CS:GO-talenter – og her kommer “Aim King” ind i billedet. Det skriver Red Bull Media House i en pressemeddelelse.

Kvalifikationsturnering på et specialdesignet aim_map

Det er en såkaldt 1v1-turnering, hvor 27 amatør-spillere fra Slagelse får muligheden for at prøve kræfter med hinanden i en kvalifikationsturnering på et specialdesignet “aim_map”.

Kvalifikationen er åben for alle og bliver afholdt i Bilka Slagelse samt i 17 andre byer. Du skal være mindst 16 år. Den lokale turnering i Slagelse foregår mandag den 5. august 2019 kl. 12.00 – 17.00.

Tilmelding på: bilka.dk.

De to bedste fra Slagelse kvalificerer sig til finalen i Aim King, der bliver afholdt 11. august 2019 i Odense.

Her mødes Danmarks 36 mest talentfulde amatør-CS:GO-spillere hinanden i jagten på at blive kronet som Aim King.

Vinderen vinder en rejse for to til ESL One New York 2019

Undervejs får turneringen besøg af Nicklas “Gade” Gade og Philip “Aizy” Aistrup fra North, samt Michaela “mimi” Lintrup, der er en af verdens bedste, kvindelige CS:GO-spillere.

Finalen bliver et fuldt, professionelt setup, der bliver kommenteret af Niels “Rizc” Topp, som er kendt fra både DR3 og TV2 Zulus dækning af CS:GO. Den bliver streamet til flere end 140.000 seere på Twitch.

Vinderen bliver kronet Aim King og vinder en rejse for to til en af verdens største CS:GO-turneringer, ESL One New York 2019.

Øverst: PR. (Foto: Red Bull Media House). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.