Traktater, whisky og nøgne sandheder om EU

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – EP-kandidat Peter Westermann (SF), Helle Blak og Freddy Blak inviterer indenfor for at hjælpe dig med at finde din yndlings-whisky, at forstå perspektiverne for Danmark ved Brexit og at høre røverhistorier fra EU.

Brexit skulle efter planen ske den 29. marts 2019, men meget lidt ved Brexit kører efter planen. Melder briterne sig ud, får det konsekvenser både for EU-samarbejdet og Danmarks samhandel med Storbritannien.

Det vil også have konsekvenser for os forbrugere, som måske i højere grad skal vænne os til at drikke Whisky fra Irland eller Hven end fra Skotland. Det skriver SF i en pressemeddelelse.

Brexit er en konsekvens af selvskadende højrepopulisme

Peter Westermann, der er nr. 3 på SF’s liste til Europa-Parlamentet, samt Helle Blak (byrådsmedlem i Slagelse (SF)) og Freddy Blak (regionsrådsmedlem (S)) inviterer derfor indenfor til at hjælpe dig med at finde din yndlings-whisky, at forstå perspektiverne for Danmark ved Brexit og at høre røverhistorier fra EU.

»Vi kender endnu ikke konsekvenserne af Brexit, men der ikke nogen tvivl om, at det vil skade EU og særligt Storbritannien. Brexit er en konsekvens af en selvskadende højrepopulisme. Det er på tide at vi i Danmark diskuterer, hvad det er for et EU, vi gerne vil være med i, og hvordan vi kommer derhen efter Brexit,« siger Peter Westermann, der er kandidat til Europa-Parlamentet.

Blak Senior: »Vi tager det i good spirit, som briterne siger«

»Nu skal det jo ikke være trist det hele. Vi tager det i good spirit, som briterne siger. Og med god spiritus. Jeg åbner gladeligt op for whiskykisten og bidrager med en skarp holdning eller to,« tilføjer Freddy Blak, der tidligere har siddet i Europa-Parlamentet, men sidder nu i Region Sjællands regionsråd.

Arrangementet afholdes fredag den 29. marts 2019 kl. 16-18 hos 3F på Rugvænget 28 i 4200 Slagelse. Tilmelding ikke nødvendig, men arrangementet koster 50 kroner, hvilket dækker fire glas whisky og lidt snacks.

Øverst: EP-kandidat Peter Westermann (SF). (Foto: Pressefoto). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.