Soundboxpige sigtet sammen med syv andre teenagere

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – En gruppe børn og unge gjorde sig bemærket med lys, musik og spiritus på en legeplads. Otte teenagere blev sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet, herunder en 19-årig pige, som også fik beslaglagt sin Soundbox.

Sent lørdag aften kl. 23.25 fik politiet en anmeldelse om, at der var høj musik og flere personer samlet uden for Antvorskov Skole på Sejerøvej. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Fik fat i 10 unge i alderen 13-20 år, mens et par stak af

En politipatrulje blev sendt til stedet, og på legepladsen var der lys, høj musik og flasker med spiritus, men ved synet af politiet forsvandt et par af deltagerne. 10 blev tilbage.

Det var unge i alderen 13-20 år, og de otte, der var mere end 15 år gamle, blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

En af dem var en 19-årig kvinde fra Slagelse, som havde sin Soundbox med. Allerede dagen havde politiet talt med hende efter en anmeldelse i høj musik, som hun spillede på sin Soundbox.

Betjentene havde vejledt hende om, at politiet kunne beslaglægge højttaleren, hvis det gentog sig, og det gjorde det så lørdag.

Derfor blev den 19-årige sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og højttaleren blev taget med til politistationen i Slagelse.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.