Sorthåret tricktyv i klinik i Bredegade

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Onsdag eftermiddag fik en klinik i Bredegade besøg af en sorthåret tricktyv, som var iført sort T-shirt og sort kasket. Da han gik, manglede der to mobiltelefoner. Politiet advarer forretningsdrivende mod kunder, som skaber forvirring.

Onsdag eftermiddag kom en mand ind i klinik i Bredegade i Slagelse Midtby, og spurgte til forskellige behandlinger. Det viste sig, at det var en tricktyv. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Distraherede ekspedienten med sine spørgsmål

Det lykkedes for tricktyven at distrahere ekspedienten med sine spørgsmål, og i forvirringen slap han afsted med to mobiltelefoner.

Lidt senere samme dag – omkring kl. 16.10 – kom en tilsvarende mand ind i en butik i Langgade i Nykøbing Falster. Her lagde han noget papir over en telefon, og da han gik, tog han både papir og telefon med sig.

Manden beskrives i begge tilfælde som 30 år, cirka 165-170 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og asiatisk af udseende. Han havde sort, kort hår og var iført en sort T-shirt og en sort kasket. Han talte engelsk med accent.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set manden, og opfordrer til, at man er særdeles opmærksom, hvis der kommer en kunde ind i en butik, der forsøger at skabe forvirring eller distrahere personalet. Du kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.