Sct. Michaels Nat aflyst og jubilæum udsat

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Kulturnatten Sct. Michaels Nat og det store 25-årsjubilæum udskydes til den 24. september 2021.

Der bliver ingen Sct. Michaels Nat i år, og det store 25-årsjubilæum udskydes til 2021. Det oplyser foreningen Sct. Michaels Nat i en pressemeddelelse.

Flot 25. udgave af Sct. Michaels Nat til næste år

Kulturnatten skal kunne afvikles for fuld skrue – både for aktører og gæster – men det forhindrer COVID-19.

»Der er derfor ingen i bestyrelsen, der er tvivl om, at Sct. Michaels Nat må springe et år over, og vende stærkt tilbage i 2021. Den store 25-års jubilæums fejring udskydes til den 24. september 2021,« skriver Janette Christensen, der er formand, og Helle S. Madsen, der er event-koordinator.

Sct. Michaels Nat er byens helt store kulturfest, der samler op mod 20.000 gæster på en enkelt aften i Slagelse Midtby.

Men bestyrelsen finder det ansvarligt og rigtigt over for både de medvirkende og de besøgende at aflyse årets kulturnat.

»Det er naturligvis ekstra ærgerligt, når det netop i år skulle have været et brag af en jubilæumsfest. Men de mange timer, der allerede er lagt i forarbejdet, har ikke været forgæves – vi vender stærkt tilbage næste år med en flot 25. udgave af Sct. Michaels Nat,« skriver bestyrelsen.

Jubilæumsgaven bliver overrakt senere på året

I forbindelse med jubilæet har bestyrelsen tidligere efterspurgt forslag til en jubilæumsgave, der kan glæde byens borgere.

»Tak for rigtig mange gode forslag. Dem vil vi i nærmeste fremtid se nærmere på og jubilæumsgaven til byen vil derfor stadig blive overrakt senere på året,« skriver bestyrelsen, der glæder sig til et brag en kulturfest i år 2021.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Sct. Michaels Nat). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.