Påvirket biltyv anholdt med stjålne møbler i bilen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 8 måneder siden.

En påvirket biltyv fra Kalundborg kørte hasarderet gennem Slagelse By i en stjålet varebil med stjålne møbler i bilen. Forud for det havde han sat ild til en anden bil.

I går onsdag kl. 18.57 fik en patruljevogn en melding om, at en person kørte hasarderet i en stjålet varebil. Manden havde startet sin hasarderet kørsel i Holeby, efter han havde sat ild til en bil på Nøbbøllevej.

Patruljevognen eftersatte bilen og fik den stoppet på Ndr. Stationsvej i Slagelse By. Chaufføren var en 28-årig mand fra Kalundborg. Han lugtede af spiritus og virkede påvirket af euforiserende stoffer.

Den 28-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for brugstyveri af køretøjet, og ved en gennemgang af bilen fandt politiet en del møbler, som heller ikke tilhørte ham.

Dertil kom, at en borger henvendte sig til politiet for at anmelde den 28-årige for trusler på livet og hærværk. Anmeldelsen kom, mens politiet var i gang med sagsbehandlingen. Biltyven kan med andre ord se frem til en lang række sigtelser.

Genrefoto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.