Ny kunstudstilling på rådhuset i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – I dag rykker der nye kunstværker ind i trappeopgangen på Slagelse Rådhus, hvor interesserede har mulighed for at se værkerne, som er lavet af elever fra Slagelse og Skælskør Billedskole.

Tegninger, abstrakte malerier og glaskunst

Udstillingen byder både på tegninger, abstrakte malerier, glaskunst og meget mere, og der er fernisering i dag mandag den 17. december kl. 16.30. Det er lige inden byrådsmødet, og alle er velkomne til at kigge forbi til ferniseringen.

»Udstillingen giver vores unge talenter en udstillingsplatform, og vores rådhus bliver beriget med flotte farver og kunst. Det er en ordning, som vækker daglig glæde hos os, som har vores gang på rådhuset, og som viser, at rådhuset frem for alt er borgernes hus. Jeg glæder mig til at se de nye værker, og jeg håber, at flere skoler vil hjælpe os med at pynte opgangen,« siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen (S).

Kunstværkerne kan ses i rådhusets åbningstider

Udstillingerne kan ses i rådhusets åbningstider, som er mandag-onsdag fra kl. 9 til 15, torsdag fra kl. 9 til 17 og fredag fra kl. 9 til 13. Derudover kan udstillingerne naturligvis også opleves, når rådhuset har åbnet i forbindelse med særlige arrangementer såsom byrådsmøder og lignende.

Udstillingerne på trappeopsatserne vil løbende blive skiftet ud. Næste gang bliver til foråret, hvor design- og billedkunstlinjen samt foto- og filmlinjen på Xclass udstiller.

Elever fra Skælskør Skoles Kunsttalentklasse har tidligere udstillet deres kunst på rådhuset.

Læs også: Unge talenter udstiller kunst på Slagelse Rådhus.


Fotograf: Ændringer i vores CMS har med medført, at fotokrediteringer mellem den 6. og 19. december 2019 er forkerte.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.