Morten Hansen ny partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – EDC Erhverv Poul Erik Bech udvider med Morten Hansen som partner og ejer. Han har boet og arbejdet hele sit liv i Slagelse Kommune, hvor han har været en aktiv del af erhvervs- og fritidslivet.

Partner- og ejerkredsen i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland bliver udvidet med endnu en lokal kapacitet fra den 1. august 2019, hvor Morten Hansen indgår i virksomheden.

Virksomheden består således af tre ligeværdige partnere, som, udover Morten Hansen, består af Sven Lyse og Thomas Hansen. Det skriver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland i en pressemeddelelse.

Etablering af Sparekassen Kronjylland i Slagelse

56-årige Morten Hansen er kendt i det meste af Syd- og Vestsjælland fra sin tid i Nykredit og senest Sparekassen Kronjylland, hvor han har stået i spidsen for en meget vellykket etablering af Slagelse-afdelingen.

»Morten har boet og arbejdet hele sit liv i Slagelse Kommune og været en meget aktiv del af såvel erhvervs- som fritidslivet, hvorfor det er en respekteret og ikke mindst ordentlig person, der tilgår erhvervscentret, og som til fulde matcher vores værdier om flid, etik og godt købmandskab,« siger Sven Lyse, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Syd- og Vestsjælland, og fortsætter:

»Med sin solide finansielle baggrund indenfor erhvervsfinansiering er Morten, sammen med de øvrige kolleger i erhvervscenteret, klar til at give vores kunder kvalificeret sparring i arbejdet med deres erhvervsejendomme.«

EDC Erhverv har opnået en markedsandel på 12 %

Partnerskabet sker i forlængelse af den kraftige vækst, som erhvervscentret i Slagelse har oplevet. Siden åbningen i 2017 har erhvervscentret opnået en markedsandel på 12 procent og en stor tilgang af nye kunder, ligesom afdelingen oplever en stor interesse fra ejendomsinvestorer fra andre landsdele, som finder afkastene i Vestsjælland attraktive.

Lokale partnere er med til at ruste virksomheden til yderligere vækst i fremtiden og er en fordel for kunderne, forklarer Poul Erik Bech.

»Vores forretningsmodel er bygget på stærke og indflydelsesrige partnere, som er med til at drive virksomhedens udvikling og vækst. De lokale partnere sikrer stabilitet og engagement i måden, vi løser kundernes opgave på, og derfor er jeg glad for at Morten Hansen nu bliver en del af vores erhvervsafdeling i Slagelse,« siger Poul Erik Bech.

Øverst: Morten Hansen. (Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.