Midaldrende spritknallerist påkører betjent

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – En midaldrende spritknallerist uden hjelm forsøgte at undslippe politiet ved at påkøre en betjent.

Sent torsdag eftermiddag kom en politipatrulje kørende ad Sorøvej mellem Slagelse og Sorø, hvor de ville stoppe en knallertkører. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Han accelererede hen mod en politibetjent

Knalleristen kørte med god fart på, men uden styrthjelm, og knallerten var lige blevet målt til at køre noget hurtigere end tilladt.

Dog var knalleristen ikke indstillet på standse, og han accelererede hen mod en politibetjent, som fik skubbet til knalleristen, så han standsede.

Knallerten var ikke indregistreret og forsikret

Det var en 57-årig mand fra Slagelse, og knallerten var hverken indregistreret eller forsikret, og desuden var der fejl på lygterne.

En alkometertest viste, at den 57-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og for en stribe færdselslovsovertrædelser.

Politibetjenten måtte til behandling for de knubs, som han havde fået ved standsningen, og den 57-årige blev derfor også sigtet for vold mod politiet. Han blev løsladt, efter at der var taget en blodprøve.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.