Kvinde udsat for røveri under hundeluftning

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Onsdag omkring kl. 19.30 blev en kvinde udsat knivrøveri på Frederikshøjvej i Slagelse, da hun var ude for at lufte sin hund.

Onsdag aften var en kvinde ude at lufte sin hund på Frederikshøjvej i den sydøstlige del af Slagelse, og her mødte hun en mand, som standsede hende, truede og krævede at få penge. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Holdt en kniv mod hendes hals og sparkede ud efter hunden

Røveriet skete omkring kl. 19.30, og kvinden, der er 46 år gammel og fra lokalområdet, havde ingen penge med sig, men røveren holdt en stor kniv mod hendes hals, og han sparkede ud efter hendes hund.

Han krævede herefter hendes mobiltelefon, som han fik, og så stak han i løb og forsvandt i nordlig retning ad Frederikshøjvej. Kvinden henvendte sig i et hus på vejen og fik tilkaldt hjælp.

Det er endnu ikke lykkedes at pågribe gerningsmanden, der beskrives som mand, 17-20 år gammel og 160-170 cm høj. Han var lys i huden og talte dansk med accent. Han havde en sort jakke af mærket Northface på og brugte en halsedisse som maskering.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der bemærket noget usædvanligt i området. Ring til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/roke

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.