Fyrværkeriballade i Nordby- og Byskov-området med videre

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Mindreårig dreng afhørt i sag om at forvolde fare for liv eller førlighed. Fyrværkeri mod politi og brandvæsen i Ringparken. Skud mod Fisketorvet fra et bomberør. Dreng spyttede politiet i hovedet på politistationen. Osv.

Unge fyrede ulovligt fyrværkeri af ved gymnasiet

Lørdag kl. 16.53 blev en 18-årig og en 19-årig mand, som begge er fra Slagelse anholdt, efter de havde fyret raketter af langs jorden og tændt nogle kanonslag ved gymnasiet på Willemoesvej i Slagelse By. Begge blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven, men er nu løsladt.

14-årig dreng afhørt efter ballade i Ringparken

Søndag den 30. december omkring kl. 20.00 patruljerede politiet i Ringparken i Slagelse Nordby, og på Jacob Dampes Vej var flere personer samlet, hvor mange af dem fyrede fyrværkeri af.

Nogle af dem havde rettet et batteri direkte mod en boligblok, og politiet tilbageholdt og visiterede 13 personer på stedet, men der blev ikke fundet noget mistænkeligt.

En kun 14-årig dreng fra Slagelse blev afhørt i sagen, der efterforskes som en sag om at forvolde fare for liv eller førlighed. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

En 18-årig mand fra Slagelse blev anholdt kl. 20.06, og da han havde et kanonslag på sig, blev han sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. Den 18-årige blev løsladt igen kl. 21.22.

Fyrværkeri mod en politipatrulje på Byskov Alle

Mandag den 31. december blev der affyret noget fyrværkeri mod en politipatrulje, der kørte på Byskov Alle i Slagelse, men gerningsmændene stak af.

Kort efter genkendte politibetjentene dog den ene, som blev anholdt kl. 22.00 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Det var en 15-årig dreng fra Slagelse, og han blev taget med til politistationen i Slagelse By, og tirsdag kl. 06.28 blev han løsladt igen.

Kokain-mand skød mod brandvæsen i Ringparken

En 24-årig mand fra Slagelse blev anholdt natten til tirsdag den 1. januar, efter at han havde fyret noget fyrværkeri af, hvor noget af skytset ramte en vogn fra brandvæsenet på Kierulffsvej i Slagelse.

Den 24-årige stak af fra stedet, men blev anholdt umiddelbart efter. Ved anholdelsen fandt politibetjentene 0,46 gram kokain på den 24-årige.

Han blev derfor sigtet både for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for ordensbekendtgørelsen. Den 24-årige blev løsladt igen kl. 04.45.

Dreng fyrede seks skud med et bomberør på Fisketorvet

En 16-årig dreng fra Slagelse fyrede nytårsnat seks skud af fra et bomberør, som var rettet ud mod Fisketorvet i Slagelse, hvor der både var kørende og gående trafikanter.

Kl. 02.42 blev den 16-årige anholdt og sigtet efter straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for andres liv eller førlighed, og han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved. Den 16-årige blev løsladt igen kl. 10.16.

Dreng spyttede politiet i hovedet på politistation

»Hvad fuck vil du,« spurgte en 17-årig fyr en politimand, da han blev bedt om at flytte sig. Det skete i Skovsøgade i Slagelse By tirsdag den 1. januar kl. 2.55.

For at få ro på stedet blev den 17-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Slagelse By.

Da han skulle visiteres, spyttede han en af betjentene i ansigtet. Derfor blev han også sigtet for vold mod politiet, og han blev løsladt igen kl. 11.31.

(Arkivfoto: Rigspolitiet).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.