18-årig fik masser af sigtelser efter værtshusbesøg

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Tre unge besøgte et værtshus efter lukketid. Det endte med, at den ene, en 18-årig, blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, restaurationsloven og fyrværkeriloven samt for kørsel uden kørekort og for vold.

Søndag den 30. december kl. 2.08 blev politiet kaldt til Revvej på Halsskov i Korsør, hvor tre mænd havde gæstet et værtshus.

Knytnæve i ansigtet på en 46-årig mand

Mændene havde forlangt noget at drikke, men da det var efter lukketid, blev de afvist. De tre mænd blev herefter noget opfarende og optrådte aggressivt, og en 46-årig mand fra Korsør fik en knytnæve i ansigtet.

Politiet fandt hurtigt frem til de tre mænd i Bagergården. Det var en 18-årig mand fra Korsør, en 19-årig og en 21-årig uden fast bopæl.

Knive, stoffer, kanonslag og manglende kørekort

Den 18-årige blev sigtet for vold, og da han netop havde kørt bil, men ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

I bilen fandt politiet et gram hash og et kanonslag, som blev konfiskeret, og den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven.

Den 19-årige havde en enhåndsbetjent foldekniv, og han blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Han blev sammen med den 21-årige og den 18-årige sigtet for overtrædelse af restaurationsloven

De fik alle tre et forbud mod at komme på det pågældende værtshus fremover.

(Arkivfoto: Rigspolitiet).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.