Endnu en politiøvelse i Slagelse by

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Læsetid: 2 min.

Slagelse.News – Torsdag fra kl. 12.00 til kl. 20.00 er der igen en større politifaglig øvelse i Slagelse med udrykningskørsel, uniformerede politienheder og værnepligtige fra Gardehusarregimentet.

Politikredsene øst for Storebælt afholder endnu en større politifaglig øvelse i Slagelse by og omkring Antvorskov Kaserne.

Øvelsen foregår torsdag den 2. december 2021 i tidsrummet fra kl. 12.00 til kl. 20.00. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Øvelsen vil medføre en del udrykningskørsel

Der vil i øvelsen indgå politienheder fra Københavns Politi, Nordsjællands Politi, Københavns Vestegns Politi, Midt- og Vestsjællands Politi samt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Under øvelsen vil der være mange uniformerede politienheder og medvirke flere grupper af figuranter. Der kan forventes både civile, uniformerede og større indsatskøretøjer, som vil kunne ses i gadebilledet.

Der ydes assistance af værnepligtige fra Gardehusarregimentet ved Antvorskov Kaserne og Beredskabsstyrelsen i Næstved.

Øvelsen vil medføre en del udrykningskørsel, og der vil kunne ses et større optog gå gennem Slagelse by, som er del af øvelsen og indgår i de momenter, som skal øves.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Kim Matthi Leland / Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.