Bymidtegruppe har fokus på æstetik og trafik

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse.News – I første omgang vil bymidtegruppen have fokus på torvene og trafiksikkerheden i Slagelse By.

Bymidtegruppen for Slagelse har holdt sit første møde, efter det nye byråd har udpeget nye medlemmer til bymidtegrupperne.

Jørgen Grüner (SF) og Pernille Ivalo Frandsen (V) var udpeget til Bymidtegruppen i Slagelse, og Pernille Ivalo Frandsen blev valgt til formand på gruppens første møde.

Vil rykke Slagelse By i en positiv retning

»Jeg håber, at vi kan få nogen gode snakke og konstruktive forslag til, hvordan vores bymidte kan blive endnu bedre. Jeg vil gøre mit for at skabe et inkluderende samarbejde, så vi sammen kan være med til at rykke Slagelse i en positiv retning,« siger Pernille Ivalo Frandsen.

Bymidtegrupperne bliver nedsat for en byrådsperiode ad gangen, og meningen er, at grupperne skal være et forum, hvor foreninger, detailhandel og kommune kan mødes og tale om emner, som har med bymidten at gøre.

Slagelse By skal være både tryg og pæn

Der er enighed om, at bymidtegruppen i første omgang vil fokusere på trafiksikkerhed og torvene i Slagelse.

»Byen skal både være tryg og pæn, og derfor vil vi gerne se på, hvordan vi får trafiksikkerhed og æstetik til at gå hånd i hånd. Slagelse skal være en tryg by at bevæge sig rundt i, men vi skal sørge for, at det ikke skæmmer æstetiske udtryk af byen,« siger Pernille Ivalo Frandsen.

De to byrådsrepræsentanter Pernille Ivalo Frandsen og Jørgen Grüner er nye medlemmer. Det samme er Jesper Lambert Nielsen fra Professionshøjskolen Absalon.

De øvrige medlemmer er Helle S. Madsen og Marianne Stock fra Business Slagelse, marketingschef i Vestsjællandscentret Jane Dahl, formand for Slagelse Festuge Jette Kjerulff, Thomas Eilersen fra centerforeningen i Vestsjællandscentret og Jan Simmelhag, som er formand for Slagelse Bevaringsforening.


Foto: Slagelse Media.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.