Butikschef i JYSK: »Kunderne kan godt glæde sig«

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – JYSK i Slagelse holder lukket to dage i næste uge, men åbner så fredag den 19. juni med et nyt og inspirerende miljø.

Fredag den 19. juni 2020 kl. 09.00 genåbner butikschef Majken Musen efter en omfattende ombygning sin JYSK-butik på Japanvej 14b med gode tilbud og ny inspiration til hjemmet. Det skriver JYSK i en pressemeddelelse.

Nemmere at forestille sig produkterne i eget hjem

Grundet ombygningen vil butikken være lukket onsdag og torsdag i næste uge (uge 25), hvor de sidste detaljer vil komme på plads inden genåbningen om fredagen den 19. juni. Men butikschef Majken Musen er ikke i tvivl om, at det er ventetiden værd for kunderne.

»Kunderne kan godt glæde sig. Vi får et helt nyt gulv og ny belysning, der gør butikken endnu mere inspirerende og hyggelig at være i, og så kommer vi til at lave nogle indrettede miljøer, hvor det er nemmere for kunderne at forestille sig vores produkter i deres hjem,« siger butikschef Majken Musen og fortsætter:

»Jeg synes, det er godt, at vi opdaterer vores butikker på den her måde, da det både gør oplevelsen bedre for vores kunder og for vores medarbejdere. Det gør det jo meget nemmere for os at afdække kundernes behov, når vi har mulighed for at vise dem vores produkter frem på den bedste måde.«

Gratis kaffe og kage fra kl. 8 samt et god tilbud til dig

Med 21 år på bagen i JYSK, og med flere butiksåbninger bag sig, skulle man tro at en genåbning ville være en dråbe i havet for Majken Musen. Men det er ikke tilfældet for den garvede butikschef.

»Det er altid noget helt særligt at åbne en JYSK-butik, og så er det faktisk lige meget om det er en åbning af en ny butik eller om det er en genåbning af en eksisterende. Der er bare en helt speciel stemning i en JYSK-butik, når man kan mærke at medarbejderne er spændte, og når butikken står helt skarpt og klar til at modtage de glade kunder,« siger Majken Musen.

Om det også bliver tilfældet fredag den 19. juni er svært at sige, men sikkert er det, at Majken Musen og resten af teamet på Japanvej 14b er mere end klar til at gøre genåbningen til en succes.

Inden åbningen kl. 9 vil der være gratis kaffe og kage fra kl. 8 til de morgenfriske kunder, der vil have fingrene i et godt tilbud.

JYSK følger myndighedernes retningslinjer vedrørende coronavirus. Derfor vil der blandt andet være afstandsmarkører på gulvet og håndsprit i butikken samt afskærmning ved kassen. Der vil ikke være køtilbud til de første kunder, som JYSK ellers er kendt for. Derimod vil der være gode åbningstilbud helt frem til og med den 26. juni.

Øverst: Butikschef Majken Musen glæder sig til at genåbne JYSK i Slagelse. (Foto: JYSK). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.