Borgerservice i Slagelse flytter over på biblioteket

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Borgerservice i Slagelse By flytter fra Gørtlergade til Slagelse Bibliotekerne på Stenstuegade den 7. marts. Der er lukket den 5. og 6. marts.

Fra den 7. marts skal du ikke længere tage til Gørtlergade i Slagelse By, når du skal have lavet pas, kørekort eller lignende. Som den sidste del af fusionen mellem Borgerservicecentrene og Slagelse Bibliotekerne er Borgerservice i Slagelse klar til at rykke ind på Slagelse Bibliotekerne i Stenstuegade.

I 2017 fusionerede biblioteker og borgerservice i både Korsør og Skælskør, og den 7. marts bliver det Slagelses tur til at samle borgerservice og bibliotek under ét tag. Det markeres den 7. marts kl. 10.00 med både bobler og officiel indvielse, hvor alle er velkomne.

Sammenlægningen af biblioteker og borgerservice betyder, at borgerne i Slagelse Kommune kan se frem til at få hjælp til borger.dk, NemID, flytning, sygesikringskort, boligstøtte og andre borgerserviceopgaver 14 timer mere om ugen end i dag. Nogle dage vil der være åbent indtil kl. 18 og 20, og der vil også være åbent om lørdagen – dog ikke for pas og kørekort.

“Med sammenlægningen af borgerservicecentrene og bibliotekerne kan borgerne se frem til at blive betjent på en ny måde og med mere borgervenlige åbningstider. For mange kan det være en udfordring at skulle nå i borgerservice i den nuværende åbningstid, men med 14 timer mere om ugen og muligheden for at blive betjent også aften og weekend, så er der flere timer at planlægge indenfor, ligesom muligheden for tidsbestilling til pas og kørekort kan forhindre ventetid,” fortæller næstformanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Jørgen Andersen (A).

Inden medarbejderne fra både borgerservice og biblioteket er klar til at byde borgerne velkommen på Stenstuegade, holder både borgerservice og biblioteket lukket den 5. og 6. marts for at få flyttet de sidste ting og gøre skranker klar til indvielsen den 7. marts kl. 10.

Genrefoto: iStock

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.