Påvirket dreng og to piger sigtet for biltyveri

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Politiet prøvede at standse en stjålet bil ved Caspar Brands Plads i Korsør, men bilen forsøgte at stikke af. Dog fik politiet stoppet bilen og den 17-årige chauffør, men to piger på 17 og 18 år sprang ud af bilen og løb væk. Pigerne blev indhentet og anholdt.

I går aftes kl. 21.21 blev en politipatrulje opmærksom på en bil, der kom kørende ved Caspar Brands Plads i Korsør. Det viste sig, at bilen var stjålet og efterlyst.

Betjentene gav tegn til føreren om at standse, men han satte farten op og fortsatte med høj fart. Herefter kørte han over for rødt flere gange og overtrådte fartgrænserne betydeligt.

Politiet fik stoppet bilen på Rolighedsvej på Halskov i Korsør, hvor to piger sprang ud af bilen og stak af til fods, men de blev også hurtigt indhentet.

Føreren, som er en 17-årig ung mand fra byen, blev sigtet for biltyveri, for at køre uden førerret, for at køre i påvirket tilstand, for at overtræde knivloven og for adskillige overtrædelser af færdselsloven. Desuden blev de to piger på henholdsvis 17 og 18 år sigtet for biltyveri.

Arkivfoto: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.