Bliv frivillig i KOMsammen og hjælp ensomme unge

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – KOMsammen Slagelse søger frivillige, som vil hjælpe unge at finde en vej ud af ensomheden.

Der genåbner et tilbud for ensomme unge mellem 15-30 år i Slagelse og omegn.

De frivillige har brug for dig, som har lyst til at gøre en forskel ved at skabe et trygt sted for unge, der føler sig ensomme, og give dem en mulighed for at blive en del af et fællesskab, skriver Ventilen i en pressemeddelelse.

Frivilliggruppen sætter fokus på god mad og bevægelse

Så er der gode nyheder, hvis du går og leger med tanken om at blive frivillig. I KOMsammen Slagelse bliver man en del af en frivilliggruppe, der gennem et særligt fokus på god mad og bevægelse hjælpes ad om at give unge en mulighed for at finde en vej ud af ensomheden.

»Jeg søgte om at blive frivillig i Ventilen, da jeg gerne ville hjælpe andre, som har det svært og fra egne erfaringer, kender jeg til det at, man kan føle sig ensom,« siger Marie Louise Andersen, der er næstforperson i KOMsammen Skive, og fortsætter:

»Begge dele var en stor motivationsfaktor i forhold til at blive en del af KOMsammen Skive, der er et lignende tilbud til KOMsammen Slagelse. Det er så fedt, at KOMsammen Slagelse er gang med at gentage succesen ved at åbne og igen give ensomme unge i byen muligheden for et fællesskab.«

Aktiviteterne skal styrke de unges sociale kompetencer

KOMsammen Slagelse er en lokal forening for unge mellem 15-30 år der føler sig ensomme. Tilbuddet ventes genåbnet i den kommende tid, hvor frivillige mellem 18-30 år vil være med til at sørge for at skabe nogle rammer for, hvor de unge kan samles.

De frivillige finder sammen med de unge ud af, hvilke aktiviteter de skal lave i tilbuddet. De forskellige aktiviteter er med til at sørge for en naturlig udvikling hos de unge gennem at styrke deres sociale kompetencer. Vigtigt er, at KOMsammen Slagelse ikke er et rådgivningstilbud.

»Jeg har været med til at starte KOMsammen Skive op, hvilket har været en enorm spændende proces for mig og mine medfrivillige. Så står du med samme tanke i eller omkring Slagelse, så kan jeg kun anbefale at søge som frivillig. Personligt udvikler jeg mig ved at være frivillig og samtidig hjælper jeg andre, hvilket jeg finder enormt meningsfuldt,« lyder det også fra Marie Louise Andersen.

Kontakt KOMsammen Slagelse, hvis du vil være frivillig, eller hvis du ønsker flere oplysninger. Deres e-mail er: komsammen_slagelse@ventilen.dk.

Øverst: Pressefoto. (Foto: KOMsammen Slagelse). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.