Bilbrande i Ringparken to dage i træk

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Der er igen bilbrande i Ringparken i Nordbyen i Slagelse, og indtil videre to dage i træk. »Handling er nødvendig,« sagde direktøren i februar.

Beboerne i Ringparken i Slagelse Nordby fortæller igen om flere bilbrande. Først var det natten til fredag, og nu igen natten til lørdag.

Der var først tale om en bil på Kierulffsvej, men det stoppede ikke der. Den følgende nat var der igen bilbrande. Denne gang blev adskillige biler brændt af eller skadet.

»Der er indtil videre et sparsomt signalement, men to yngre fyre iført mørkt tøj er set løbe væk fra gerningsstedet,« fortæller vagtchef Bo Petersen til Sjællandske/SN.dk.

Politiets tryghedsundersøgelse udkom i februar, og den viste, at beboerne i Ringparken var blevet mere utrygge i perioden fra 2016 til 2017.

»Den faldende tryghed og tillid til politiet i Ringparken kan måske skyldes de mange brande i og omkring området i 2017, men det kan af og til være vanskeligt at forstå de ret store udsving i trygheden, som vi ser i de særligt udsatte boligområder fra år til år,« fortalte politidirektør Lene Frank.

Direktør Flemming Stenhøj Andersen fra FOB, som blandt andet administrerer Ringparken, udtalte dengang:

»Som beboer i FOB skal man kunne føle sig tryg i sin bolig og sit nærmiljø. Selvom det reelt er de ganske få, der ødelægger det for de rigtig mange, er andelen af utrygge beboere i Ringparken så høj, at handling er nødvendig.«

Nu bilbrandene tilbage, konstaterer beboerne i Ringparken.

Læs også: Tryghed og tillid til politiet falder i Ringparken i Nordbyen


Genrefoto: ANGHI / iStock

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.