Advarsel om falske betjente i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Efter to anmeldelser advarer politiet mod falske betjente. Husk, at se politilegitimation. Der er tale om en høj og spinkel mand og en høj og kraftig mand, som begge er af anden etnisk herkomst end dansk. Den ene bar rødt tørklæde for munden.

»Vi har nu 2 anmeldte episoder i Slagelse, hvor ukendte udgiver sig for at være civile politimænd. Bliver du stoppet og er bare det mindste i tvivl, så anmod om at se politilegitimation,« skriver politiet på Twitter.

“Betjentene” påstod, at der var tale om spirituskontrol

Natten til søndag lå en 20-årig mand, der havde været i byen, og sov i sin bil i Rytterstaldsgade i Slagelse By efter en bytur.

Han blev vækket af to maskerede mænd omkring kl. 02.50. De sagde, at de var fra politiet, og de bad ham om at komme ud af bilen og tømme sine lommer.

Læs også: Sov i bilen og blev vækket af falske betjente.

Sammen nat blev en anden 20-årig standset af to falske politibetjente , da han kom kørende i sin bil i Slagelse Midtby omkring kl. 03.30. Det skriver Sjællandske.

De falske betjente sagde angiveligt, at den 20-årige mand var mistænkt for spirituskørsel. Det skriver TV2 ifølge TV2 Øst.

Hændelsesforløb og signalement af gerningsmænd er ens

Politiet vurderer, at det er de samme gerningsmænd, fordi både hændelsesforløbene og signalementet af dem er ens.

Vagchefen beskriver de to mænd som af anden etnisk herkomst end dansk. Den ene er 80 centimeter høj og spinkel, mens den anden er 182 centimeter høj og kraftigt bygget. Den ene bar desuden et rødt tørklæde for munden. Det skriver Ekstra Bladet.

Kontakt politiet, hvis du ved eller har set noget. Du kan ringe på telefon 1-1-4.

Artiklen fortsætter under opslaget:

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en rigtig politiansat, der kontakter dig, kan du altid bede om at se hans eller hendes politiskilt. Det ser sådan ud:

Øverst: Politilegitimation. (Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.