19-årig anholdt og sigtet for forsøg på manddrab

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – En 19-årig anholdt og sigtet for forsøg på manddrab ved Slagelse Hospital.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt i går en 19-årig mand, der sigtes for forsøg på manddrab i forbindelse med en skudepisode den 18. februar 2019, hvor der blev affyret flere skud mod et køretøj på en parkeringsplads på Ingemannsvej ved Slagelse Sygehus.

To mænd er tidligere varetægtsfængslet i sagen. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

To mænd havde åbnet ild mod kvindens bil ved hospitalet

Mandag aften den 18. februar 2019 kl. 22.38 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse fra en kvinde om, at to mænd havde åbnet ild mod hendes bil på en parkeringsplads på Ingemannsvej ved Slagelse Hospital.

Kvinden blev ikke ramt, men der var skader hendes bilen, som kunne stamme fra skud. Dertil kommer, at kvinden angiveligt ramte en af de parkerede biler under flugten.

Læs også: Ung kvinde beskudt af maskerede mænd.

I marts foretog politiet har en større aktion mod flere adresser i Kalundborg, hvor flere personer blev anholdt i forbindelse med skudepisoden ved Slagelse Hospital. Flere medier skrev om en massiv tilstedeværelse af politi i Kalundborg.

Læs også: Stor politiaktion: Flere anholdt efter skudepisode.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Kim Matthai Leland / Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.