15-årig anholdt to gange, men ellers fredeligt nytår

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En 15-årig dreng blev anholdt to gange på Byskov Alle i Slagelse. Han havde blandt andet skudt med femskudsromerlys efter en politibil. Dog melder politiet om et forholdsvis fredeligt nytår i politikredsen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at den 15-årige dreng blev anholdt nytårsnat kl. 1.08, fordi han havde skudt et femskudsromerlys efter en politibil med to betjente på Byskov Alle i Slagelse. Politiet fandt seks yderligere femskudsromerlys, som blev beslaglagt.

Den 15-årige blev sigtet for vold mod politiet og løsladt efter endt afhøring. De sociale myndigheder blev underrettet. Men den følgende nat kl. 01.19 blev den 15-årige dreng atter anholdt på Byskov Alle for overtrædelse af fyrværkeriloven. Denne gang var han sammen med en 15-årig og en 16-årig dreng.

Politiet fik også en anden anmeldelse om overtrædelse af fyrværkeriloven. En større gruppe yngre mennesker mellem 12 og 19 år affyrede angiveligt fyrværkeri mod biler og bygninger på Byskov Alle. Politiet fik listet sig ind på dem ved at bevæge sig frem til fods. Disse unge blev kraftigt formanet om affyring af fyrværkeri samt de potentielle strafferetslige og økonomiske følger.

Overordnet oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at der har været et forholdsvis fredeligt nytår i kredsen. Politiet har været flittigt til stede i udvalgte områder. Dermed blev det gamle år blev afsluttet i god ro og orden langt de fleste steder.

Foto (arkiv): Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.