Voldelig spritbilist gik fra bil med krysantemumbomber

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Skaelskor.News – En mand gav tilfældige menneske flere knytnæveslag, og så gik han fra sin bil. Politiet fandt dog frem til manden og fandt samtidig et par krysantemumbomber i hans bagagerum, som forsvaret måtte hente.

Nytårsnat blev politiet kaldt til Næstvedvej i Skælskør, hvor en mand havde overfaldet tre tilfældigt forbipasserende med flere knytnæveslag.

Efter volden havde gerningsmanden i øvrigt stillet sin bil på fortovet og var gået fra stedet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Blev hentet af forsvarets ammunitionsrydningstjeneste

De tre, der blev overfaldet, var i alderen fra 19-22 år, og de blev efterfølgende undersøgt på skadestuen.

En politipatrulje fandt på baggrund af et godt signalement frem til gerningsmanden kort efter. Det var en 24-årig mand fra Korsør, og han blev anholdt kl. 02.15 og sigtet for vold.

Da han virkede fuld, blev han også sigtet for spirituskørsel, og fordi han ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Da politibetjentene undersøgte hans bil, fandt de to krysantemumbomber i bagagerummet. Bomberne blev senere afhentet af forsvarets ammunitionsrydningstjeneste, og den anholdte blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. Han blev løsladt efter afhøring kl. 05.21.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.