Flere biler blev beslaglagt i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – Søndag beslaglagde politiet flere biler, der blev kørt af midaldrende mænd. Der var i øvrigt en skudsikker vest i den ene bil.

Søndag fik politiet flere biler med hjem. Den ene fra Halsskov og den anden fra Sydbyen i Korsør. Betjentene fandt også en skudsikker vest. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Fandt en skudsikker vest i mandens bil

I forbindelse med en almindelig patruljering standsede politiet søndag eftermiddag kl. 17.10 en 48-årig mand fra Korsør, da han kom kørende i bil ad Grønlandsgangen på Halsskov i Korsør.

Det viste sig, at manden ikke havde gyldigt kørekort, og da det ikke var første gang, at det var sket, blev hans bil beslaglagt, og han blev sigtet efter færdselsloven.

Politibetjentene fandt desuden en skudsikker vest i bilen, og den blev også beslaglagt, da betjentene frygtede, at den kunne blive brugt til noget ulovligt.

Havde intet kørekort og har nu ingen bil

Senere søndag aften kl. 18.25 blev en 48-årig mand standset, da han kom kørende i bil ad Skovvej i Korsør Sydby.

Han var blevet frakendt retten til at køre bil, og da det ikke var første gang han overtrådte dette, blev hans bil beslaglagt, og han blev sigtet efter færdselsloven.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.