Politipatruljer på overarbejde i Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Skaelskor.News – En ældre borger havde rettet sit overvågningskamera mod naboens hus. Der var råben og skrigen i byen. En bil havde to forskellige nummerplader. Og politiets færdselskontrol skrev 17 sager.

I går var politiet på flere patrulje i Skælskør, og det førte til lidt af hvert. En ældre borger havde for eksempel rettet sit overvågningskamera mod naboens hus. Der var anmeldelse om råben og skrigen på Algade. Og så videre. Det oplyser politiet i døgnrapporten.

Afmontering af nummerplader og vejledning af borger

Betjente fandt en bil, der stod parkeret på Brænderigården i Skælskør. Men den havde to forskellige nummerplader. Ingen tilhørte den parkerede bil. Den ene nummerplade var afmeldt og den anden var stjålet, så politiet afmonterede begge.

En 86-årig borger i Skælskør havde rettet sit overvågningskamera mod naboens hus. Det må man ikke. Det blev han vejledt om, da politiet besøgte ham kl. 13.54.

Færdselspolitiet skrev de intet mindre end 17 sager

Politiets færdselskontrol var også på banen kl. 14.25-17.45, og her skrev de intet mindre end 17 sager.

Èn blev sigtet for narkokørsel, én kørte uden førerret, én overtrådte knivloven, én blev sigtet for lov om euforiserende stoffer, en blev sigtet for biltyveri og for at stjæle nummerplader, én kørte på ulovlig knallert uden hverken forsikring eller førerret, tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen, to for at køre uden sikkerhedssele, én kørte med manglende sikkerhedsudstyr til sit barn, og to kørte så stærkt, at de fik klip i kørekortet.

Hash i lommen, uheldig parkering og skrigeri på Algade

Kl. 17.45 havde en 28-årig mand to gram hash i lommen på Stationsvej, så han blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Om aftenen kl. 22.06 blev politiet kontaktet af en borger, der fortalte, at flere biler holdt parkeret noget uhensigtsmæssigt både på fortovet og i et sving på Østergade. Da politiet lidt senere kørte forbi for at undersøge sagen, var der dog ingen biler, som holdt ulovligt parkeret.

Senere på natten kl. 02.00 ringede en borger, der kunne høre råben og skrigen på Algade i Skælskør. En politipatrulje var på stedet et par minutter senere, men patruljen traf ingen personer, og alt virkede stille og fredeligt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.