Løb for en god sag på Julemærkehjemmet

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Skaelskor.News – Der afholdes Julemærkemaraton den 22. september i Skælskør. Det er et motionsløb med både korte og lange distancer, hvor overskuddet går til Julemærkehjemmets arbejde.

Den 22. september 2019 er Julemærkehjemmet i Skælskør vært for motionsløbet “Julemærkemaraton” – et motionsløb med både korte og lange distancer.

Hele overskuddet går til Julemærkehjemmets arbejde for udsatte børn. Det skriver Julemærkefonden.

Glæder sig til at se en masse dejlige mennesker

Den 22. september arrangerer Julemærkehjemmet Skælskør Julemærkemaraton – et motionsløb åbent for alle.

Indtægterne fra løbet går ubeskåret til Julemærkehjemmets hjælpearbejde for udsatte børn i Danmark.

Selvom løbet hedder et maraton, er der også mulighed for at løbe kortere distancer. Man bestemmer således selv, om man vil løbe 7, 14, 21,1, 28, 35 eller 42,2 kilometer.

Hvert år får omkring 250 børn et ophold på Julemærkehjemmet i Skælskør. Her får de hjælp til at skabe en hverdag med højere livskvalitet, mere tro på sig selv og mindre mobning.

»Vi og børnene glæder os rigtig meget til at se en masse dejlige mennesker til en skøn dag med motion og fællesskab,« siger forstanderen på Julemærkehjemmet Skælskør, Christine Conradsen, og fortsætter:

»Det er første gang, vi afholder løbet, men vi håber, at det kan udvikle sig til en fast tradition, hvor vi kombinerer glæden ved at løbe sammen med at samle en til en god, lokal sag.«

Victoria inviterer alle til at deltage i vores julemærkemaraton d. 22. september. Du kan gå eller løbe 7, 14, 21, 28, 35 eller 42 km. Der er medaljer til alle 😃 Kom glad for en god sag 😀

Slået op af Julemærkehjemmet Skælskør i Fredag den 2. august 2019

Øverst: Julemærkehjemmet. (Foto: Julemærkehjemmet). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.