Kobæk Strand Konferencecenter til salg for 55 mio.

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Skaelskor.News – Nu kan du få dit eget hotel- og konferencecenter ved det idylliske Kobæk Strand. Og direktøren følger gerne med, hvis du ikke selv vil stå for driften.

Erhvervsmægler Poul Erik Bech skal stå for salget af det veldrevne hotel- og konferencecenter, som har en unik beliggenhed i det skønne Skælskør. Konferencecentret kan blive dit for 55.000.000 kroner.

Direktøren for konferencecentret håber, at hun kan fortsætte succesen og drive det over 40 år gamle konferencecenter videre i samme form og med samme medarbejdere.

Veldrevet hotel- og konferencecenter med gode nøgletal

Kobæk Strand Konferencecenter er ejet af Finansforbundet og Forsikringsforbundet og har kørt med overskud siden underskudsåret 2011. Her overtog direktør Lone Vølding driften af centeret.

Lone Vølding håber, at hun kan fortsætte driften sammen med den dedikerede gruppe af medarbejdere.

»Det er virkelig dejlige, naturskønne omgivelser, som gør konferencecenteret unikt, da det ligger helt ned til en fantastisk strand med en nybygget badebro ved Kobæk Strand på Vestsjælland. Der er flot havudsigt på mange af de 123 værelser med egen terrasse, tre suiter, stor opholdsstue, seks mødelokaler, 15 grupperum og lækker restaurant og cafe. Det er et veldrevet konferencecenter med gode nøgletal,« siger erhvervsmægler og partner Thomas Hansen hos EDC Poul Erik Bech Slagelse og fortsætter:

»Tanken er derfor at drive centeret videre i nogenlunde samme setup med kurser og hotel, men det er selvfølgelig helt op til de kommende købere, hvad der skal ske. Det er værd at bemærke, at der har været en stabil drift siden direktør Lone Vølding overtog driften af centeret i 2011. Hun håber derfor, at hun i en eller anden form kan fortsætte med den faste dedikerede gruppe medarbejdere, hvoraf mange har været med til at drive den positive udvikling.«

Centralt med blot 75 minutter til Odense og København

Der findes ikke mange steder på Sjælland, som har en bedre beliggenhed end konferencecentret på Kobæk Strand i Skælskør.

»Det er en ideel beliggenhed med 75 minutter til Odense og København med 15 minutters kørsel fra motorvej E20. Hovedparten af indtægterne, op imod 80 procent, kommer fra selve konferencecenteret, men der er også stamkunder, som kommer og overnatter på hotellet,« siger Thomas Hansen og fortsætter:

»Ejendommen har den skønneste udsigt over havet og kort afstand, hvor man kan gå mange ture langs stranden, gå en tur ind til købsstaden Skælskør med mange kulturelle aktiviteter, se solnedgangen over Storebælt eller bruge et par timer i konferencecenterets egen natur-fitnessbane, så vi håber der er nogle nye købere, der kan se mulighederne i at fastholde og drive det veldrevne konferencecenter videre.«

Konferencecenteret har et grundareal på 46.647 kvadratmeter og etageareal på 7.916 kvadratmeter med en personalebolig på 114 kvadratmeter. De 123 værelser har egen terrasse. Der er også en opholdsstue med plads til 200 personer, seks mødelokaler med havudsigt og egen balkon samt 15 grupperum. Stedet er løbende blevet moderniseret.

Øverst: Kobæk Strand Konferencecenter. (Foto: EDC Poul Erik Bech Slagelse). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.