Frivilligmøde i Stafet For Livet i Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Skaelskor.News – Kom for at høre mere om “Stafet For Livet” på frivilligmødet i Skælskørhallen tirsdag den 20. november 2018 kl. 19.00-21.00.

Kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel for kræftramte og pårørende til kræftramte? Så er det måske noget for dig at blive frivillig i Stafet For Livet. Kom og hør mere på frivilligmødet i Skælskørhallen tirsdag den 20. november 2018 kl. 19.00-21.00.

Målet er at stå sammen i kampen mod kræft

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Stafetten i Skælskør er én af nu i alt 74 stafetter i Danmark, der hvert år samler over 75.000 deltagere i kampen mod kræft.

En stafet er et aktivt fællesskab, der strækker sig over 24 timer for at symbolisere en kræftpatients kamp mod sygdommen, både i de lyse og de mørke timer. Formålet er at give støtte og håb til mennesker der rammes af kræft.

Målet med stafetten er at stå sammen i kampen mod kræft. Og så samler vi penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Læs mere på www.stafetforlivet.dk.

Stadig plads i gruppen til et par stykker mere

Michael har deltaget i stafetten hvert år siden 2015 med sit hold fra Falck. Nu vil han også være med som frivillig for at sikre, at der kommer en stafet i 2019.

»Jeg glæder mig meget til at være med som frivillig! Og der er stadig plads i gruppen til et par stykker mere. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det at være frivillig, og jo bedre et arrangement kan vi lave,« siger Michael.

Så har du lyst til at høre mere om at være frivillig i Stafet For Livet, er du hermed inviteret til frivilligmøde tirsdag den 20. november 2918 kl. 19.00-21.00.

Mødes afholdes i Skælskørhallen på Sorøvej 90. Har du ikke mulighed for at deltage i mødet denne gang, men gerne vil høre mere, så tag kontakt til Bente Elmsted, som er formand for stafetten, på e-mail benteelmsted@gmail.com eller telefon 5361 0648. Så kan du komme med til et af de næste møder.


Foto: Stafet For Livet. Redigering: Slagelse Media.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.