Kvindelig bilist møder vred bulebanker

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – Pludselig sprang en vred mandlig bilist hen til en kvindelig bilist, som han overfusede, hvorpå han sparkede buler i hendes bil. Kort efter mødte en anden bilist en vred knivviftende bilist.

Onsdag morgen blev to bilister udsat for en anden trafikants vrede på Linde Alle i Korsør Sydby.

I det ene tilfælde sprang en vred mand ud af sin bil, hvorpå han begyndte at sparke buler i en anden bil. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Overfusede kvinden og sparkede løs på hendes bil

Kl. 06.40 kørte en 45-årig kvinde i sin bil bag en mandlig bilist, men pludselig standsede han op og sprang hen til kvinden, som han overfusede og spurgte, om hun havde travlt.

Han sparkede flere buler i hendes bil, og derefter kørte hun hastigt fra stedet.

Viftede af en mand med en knivlignende genstand

Kort efter blev en 58-årig mand også udsat for vejvrede. Det skete ved, at en bilist kørte tæt op på siden af den 58-årige, hvorpå den ukendte bilist viftede med noget, der lignede en steakkniv.

Et vidne, der holdt i nærheden, så begge episoder og på baggrund af forklaringerne fandt politiet lidt senere frem til den formodede gerningsmand.

Det var en 30-årig mand fra byen, som blev anholdt kl. 10.30 og sigtet for to tilfælde af trusler. Han blev løsladt efter afhøring kl. 11.50.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.