Vidner til hjemmerøveri på Halsskov efterlyses

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Korsor.News – En kraftig mand begik hjemmerøveri hos en 85-årig kvinde i Fasanhaven på Halsskov lørdag aften. Han havde mørkt tilbagestrøet hår og talte dansk med accent. Politiet efterlyser vidner.

Lørdag aften kl. 21.37 blev en 85-årig kvinde overrasket af en gerningsmand, som trængte ind i hendes stuelejlighed i Fasanhaven op Halsskov i Korsør. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Hjemmerøveren truede den ældre dame med et koben

Gerningsmanden forlangte at få penge, mens han på samme tid truede hende med et koben. Efter at have gennemrodet lejligheden løb han fra stedet medbringende et mindre kontantbeløb.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • 20-30 år
  • Cirka 170-180 centimeter
  • Mørkt tilbagestrøet hår – muligvis halvlangt
  • Halvkraftig af bygning
  • Taler dansk med accent.

Han var iført en rød sweater/hættetrøje uden påtryk, mørke bukser med lommer på siderne, sorte sko af mærket “Nike Air”, mørk hue, mørkt klæde for munden og mørke uldne handsker

Han kørte i en mørkegrå Toyota, VW Polo lignende hatchback.

Efter at have forladt gerningsstedet løb han til en bil, som holdt i nærheden. Det drejer sig formentlig om en mørkegrå Toyota eller VW Polo lignende hatchback.

Han kørte herefter fra stedet mod Halskovvej, hvor bilen drejede mod nord.

Politiet er interesseret i at høre fra vidner, der har gjort sig iagttagelser i området eller måtte have viden om identiteten på gerningsmanden. Du kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). PM/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.