To nye affaldspladser åbner nær Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – Korsør Genbrugsplads flytter, og Vemmelev Genbrugsplads lukker. Den nye genbrugsplads får udvidede åbningstider, og haveaffaldspladsen bliver døgnåben.

Den 17. marts 2022 er sidste åbningsdag for Korsør Genbrugsplads på Møllevangen samt Vemmelev Genbrugsplads. Den 19. marts indvies to spritnye pladser. Det skriver AffaldPlus i en meddelelse.

Let aflæsning i nedsænkede containere

Korsør Genbrugsplads på Møllevangen 64 er vokset fra den sparsomme plads midt i byen. Derfor flytter pladsen til Genbrugsvej 6. Den nye genbrugsplads får udvidede åbningstider, så der er åbent fra kl. 7-18 i hverdagene og kl. 9-17 i weekenden.

Samtidig åbner en ny, døgnåben haveaffaldsplads på Genbrugsvej 2. De nye pladser bliver nabo til Korsør Renseanlæg og er beliggende 1,8 kilometer fra Korsørs byskilt i retning mod Vemmelev.

Flytningen og udvidelsen betyder samtidig, at Vemmelev Genbrugsplads lukker. Den 17. marts bliver sidste åbningsdag.

»På genbrugspladsen på Møllevangen er der ikke plads til at udvide med nye sorteringsmuligheder. Vi har ikke plads til nye containere og slet ikke en ny haveaffaldsplads. Pladsen er ikke tidssvarende og trænger til opgradering,« skriver AffaldPlus og fortsætter:

»Vi stiller stadig stigende krav til sorteringen, og på den nye genbrugsplads vil der være nedsænkede containere, som gør det langt lettere at læsse af. På Genbrugsvej har vi desuden mulighed for at adskille tung trafik fra lastbiler fra den almindelig trafik, hvilket giver en langt større trafiksikkerhed. Pladsens underlag består blandt andet af slagger til overs fra affaldsforbrændingen på Næstved Affaldsenergi.«

Alle interesserede er velkomne til indvielsen af de nye pladser den 19. marts 2022 kl. 11. Der er velkomst, taler og snoreklip kl. 11.00. Omkring kl. 11.30 åbnes pladserne for aflevering af affald. AffaldPlus byder selvfølgelig på lidt godt til ganen.

Øverst: De nye pladser i Korsør ligger på Genbrugsvej 2 og 6 med rensningsanlægget placeret mellem sig. (Foto: AffaldPlus). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.