Studielegat på 5.000 kroner til havbiologistuderende

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Fisk på Krogen i Korsør vil uddele et studielegat på 5.000 kroner til en studerende inden for marinebiologi, havbiologi, biologi eller lignende.

Fisk på Krogen i Korsør vil uddele et studielegat på 5.000 kroner. Legatet gives til en studerende, der studerer marinebiologi, havbiologi, biologi eller en lignende uddannelse, der har berøring med havet eller havlivet.

Håndsrækning til studerende med fokus på havet

Legatet uddeles for at give en håndsrækning til en studerende, der på den ene eller anden måde er med til at gøre havet og livet i havet bedre, end det var i går.

»Vi har alle set skræmmende videoer af plastik, der flyder i havet, dyr, der spiser plastik, og havplanter- og dyr, som lider nød grundet dårligt hensyn til naturen,« oplyser Lasse Nielsen, ejer af Fisk på Krogen, og fortsætter:

»Vi håber, at legatet kan være til at give en studerende der i dagligdagen gennem studier og projekter arbejder for bedre vilkår for verdenshavene og livet deri.«

Fisk på Krogen-legatet kan søges indtil den 1. august 2019, og legatet bliver uddelt i løbet af september 2019.

Legatet kan søges på: fiskpaakrogen.dk.

Webshoppen drives med stor passion for lystfiskeri

Fisk på krogen er en online-forhandler af alt de nødvendige indenfor fiskegrej såsom fiskestænger, fiskehjul og alle typer af endegrej. Webshoppen drives af Lasse Nielsen, der selv interesserer sig for fiskeri.

»Jeg er selv lystfisker ja. Har fisket siden jeg var lille, da min farbror har landejendom med stykke af Tude Å. Derudover har min mormor i mange år ejet et grejmærke, som jeg har også har på min shop,« fortæller Lasse Nielsen til Slagelse News.

Øverst: Lasse Nielsen. (Foto: Privatfoto). RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.