Slagelse Kommune støtter ny skatepark i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Kultur- og Fritidsudvalget i Slagelse Kommune har valgt at støtte en ny skatepark med 666.666 kroner, hvis de resterende to tredjedele af det samlede beløb kan findes gennem eksterne fonde.

Drømmer om ny skatepark til sjove og fysiske aktiviteter

Den skaterglade ildsjæl, Thomas Zieinski, har længe drømt om en ny skatepark i Korsør, som kan samle borgerne på tværs af alle aldre til sjove og fysiske aktiviteter. Derfor har han nu taget sagen i egen hånd.

Thomas Zieinski har undersøgt, hvordan man kan etablere en ny og attraktiv skatepark, og Kultur- og Fritidsudvalget har valgt at støtte projektet med 666.666 kroner, hvis de resterende to tredjedele af det samlede beløb kan findes gennem eksterne fonde.

»Både som far og ivrig skateboarder er det umuligt ikke at lægge mærke til de mange huller og revner ude på banen, som gør en sjov sportsgren både besværlig og farlig. Med støtten fra Slagelse Kommune er, vi nu et skridt tættere på en ny skatepark, som alle borgere kan nyde godt af,« siger Thomas Zieinski.

Skaterpark en vigtig platform for selvorganiseret idræt

Korsør og Halsskov Lokalråd bakker op om projektet. Slagelse Kommune håber også på, at skateparken bliver en realitet, så børn, unge og voksne i fællesskab kan dyrke idræt ude i naturen og i uforpligtende rammer.

»I Slagelse Kommune har vi mange borgere, som dyrker selvorganiseret idræt, hvilket kræver fornuftige og gode faciliteter. Her vil en ny skaterpark netop være en vigtig platform, som både skaber de bedste rammer for borgerne, og som fremmer Slagelse som en attraktiv idrætskommune,« siger formanden for Kultur-og Fritidsudvalget Jørgen Andersen (S).

Hvis resten af beløbet bliver fundet, vil byggeriet kunne gå i gang allerede i 2019. Parken skal overtage den nuværende skateparks plads, tæt på motionsområdet Dansebuen, der i forvejen er hjemsted for forskellige fysiske aktiviteter.


Foto: Slagelse Kommune.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.