Rød herrecykel fundet på Storebæltsbroen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Korsor.News – Politiet leder efter ejeren af en rød herrecykel, som er fundet på Storebæltsbroens lavbro. Politiet har ikke kunnet finde ejeren efter en redningsaktion til vands og i luften. Derefter efterlyser politiet vidner, som har set noget.

Fyns Politi vil gerne have kontakt til ejeren af en rød herrecykel, som er efterladt på Storebæltsbroens lavbro tæt ved land.

Det skete i går aftes den 29. juli 2019 mellem kl. 22.30 og 22.45. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Cyklisten var på vej over lavbroen i østgående retning

Kl. 22.43 modtog politiet en anmeldelse fra en bilist om, at vedkommende havde set en cyklist, der var på vej over lavbroen i østgående retning.

Da patruljen ankommer til stedet kort efter, er cyklisten væk, men cyklen står parkeret op ad rækværket på lavbroen.

Herefter sættes en redningsaktion i gang både til vands og i luften, men Fyns Politi finder ikke cyklisten. Politiet frygter, at cyklisten kan være faldet i vandet.

Politiet fik senere en melding om, at en personbil var stoppet op på broen omkring kl. 22.40. Det skete tæt ved det sted, hvor cyklen holdt.

Vil gerne have kontakt med cyklisten og føreren af en bil

Fyns Politi vil gerne have kontakt med ejeren af cyklen, cyklisten og med føreren af bilen, som gjorde holdt ved cyklen.

Politiet vil også gerne høre fra andre trafikanter på broen i det nævnte tidsrum, hvis de har cyklisten på broen.

Øverst: Fyns Politi har taget cyklen med på politigården i Odense. Da den blev fundet på lavbroen, var der viklet en snor/reb omkring styret, og der lå en Pepsi-dåse samt en tom æblejuice-karton tæt ved. (Foto: Fyns Politi). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.