PLAY that funky musical i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Musicalforeningen Storebælt tager os med tilbage til 70’ernes New York- og disko-periode med Play that funky music, Celebration, YMCA og ABBA-sange.

”PLAY that funky musical” tager os, sammen med en meget forvirret prins, på eventyr i New York. Sammen med prinsen, besøger vi ”Charlies bar(e)” – et tilholdssted for byens unge. Det skriver musicalforeningen i en pressemeddelelse.

»Det er lidt af et throwback til 70’er-stilen«

”Charlies bar(e)” kontrolleres af byens mafioso-boss – Francis. Han truer med at lukke stedet, hvis barens bestyrer, Charlie, ikke skaffer en masse ”Bananer”, ”Gysser” og ”Klejner”. Prinsen forstår ikke, hvad mafia-bossen skal bruge alle de ting til.

Får Charlie mon skaffet alle Bananerne, og hvad skal de bruges til? Det bliver et vaskeægte, godt gammeldaws eventyr!

»Det er lidt af et throwback til 70’er-stilen. Vi har noget rigtig fedt musik, som vi skal spille/synge. Publikum skal glæde sig en aften, med en masse gode grin og smil på læben,« fortæller skuespiller, Mathilde Egelunn Olsen.

Musicalens fantastiske band disker op med en masse disko-numre, som blandt andet tæller Play that funky music, Celebration, YMCA og ikke mindst, en masse fede ABBA-sange.

Ledige pladser fra 30. april til lørdag 4. maj

Der er stadig ledige billetter til forestillingen, som spiller fra tirsdag den 30. april til lørdag den 4. maj 2019 i Korsør Kulturhus.

Du kan købe billetter via korsoerkulturhus.dk eller på telefon 5837 0400. På Facebook kan du følge Musicalforeningen Storebælt og komme med bagom årets musical.

Øverst: PLAY that funky musical. (Foto: Musicalforeningen Storebælt). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.