Narkokørsel i stjålet bil på Motalavej

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – En mandlig bilist blev stoppet på Motalavej, fordi han havde kørt den forkerte vej rundt i en rundkørsel. Det viste sig, at han var narkopåvirket og havde stjålet bilen.

Fredag kl. 01.36 stansede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en 34-årig mand fra Korsør på Motalavej, hvor han kort forinden havde valgt at køre den forkerte vej igennem en rundkørsel.

Det viste det sig, at han havde en del mere på samvittigheden. En narkomestertest gav et positivt udslag for både kokain og amfetamin, og det viste sig desuden, at han havde fået frakendt sit kørekort og derfor ikke havde førerret.

Bilen tilhørte samtidig slet ikke ham, men et forhenværende familiemedlem, hvor han tidligere på aftenen havde stjålet nøglerne. Herudover havde han slået en rude i stykker hos en 33-årig mand, kort før han blev standset.

Den 34-årige mand blev anholdt og sigtet for både tyveri af bil, hærværk, for at køre imod kørselsretningen og for at overtræde lov om euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen kl. 03.25.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.