Mysteriet om den røde cykel er afklaret

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Føreren af den røde herrecykel, der blev fundet på Storebæltsbroen søndag aften omkring kl. 22.45, menes at være i god behold.

Fyns Politi oplyser, at man har god grund til at tro, at føreren af den røde herrecykel, der var efterladt på lavbroen ved Storebæltsbroen, er ok. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Eftersøgning blev sat i gang i vandet og i luften

Den 29. juli 2019 efterlyste Fyns Politi ejeren/føreren af en rød herrecykel, som var parkeret på lavbroen på Storebæltsbroen.

I samme anledning efterlyste politiet føreren af en personbil, som havde gjort holdt på broen tæt på det sted, hvor cyklen var efterladt.

På et tidspunkt var Fyns Politi usikre på, om personen, som havde kørt på cyklen, kunne være sprunget/faldet i vandet. Derfor blev der sat en eftersøgning i gang i vandet og i luften.

Læs også: Rød herrecykel fundet på Storebæltsbroen.

Et par gav manden på broen et lift til København

Vagtchefen fortæller, at to personer har henvendt sig tirsdag middag, hvor de fortalte, at de havde samlet en udenlandsk – formodentlig tysk – mand op på lavbroen søndag aften.

De havde undret sig over, at han gik der på broen. De tilbød ham et lift, hvorpå de kørte ham til København.

Den røde cykel blev stjålet fra Odense i weekenden

Fyns Politi afblæser på den baggrund efterlysningen, da det vurderes, at den udenlandske mand er den pågældende cyklist.

Den røde cykel blev i øvrigt stjålet fra Odense i weekenden, og den rette ejer er fundet.

»Vi er selvfølgelig glade for at cyklisten lader til at være ok, og hverken ser ud til at være sprunget eller faldet i vandet. Og så er det jo en ekstra bonus, at den røde cykel kommer tilbage til sin rette ejere igen,« siger Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi

Øverst: Den røde cykel. (Foto: Fyns Politi). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.