Korsør Antenneselskab moderniserer sine kontorer

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Antenneselskabet har moderniseret sine kontorer på Tårnborgvej. De lyse gulve og friske farver giver mere plads til kunderne, når de kommer forbi for at få hjælp og vejledning.

»Nyindrettede faciliteter giver os mulighed for bedre service til vore 6.000 brugere,« siger Suzanne Falk og Jette Dybdal fra Korsør Antenneselskab.

De flotte kontorer indbydende med lyse gulve, friske farver og mere plads til kunderne, der skal have hjælp til TV-valg, installation og flytning. Det skriver Korsør Antenneselskab.

Håndværkerne har haft travlt i ejendommen på Tårnborgvej

En af Korsørs mest brugte og indtil for nylig mest anonyme services, Korsør Antenneselskab, der forsyner 6.000 husstande med TV, har fået et nyt udseende.

Gennem de sidste par måneder har håndværkere haft travlt med at modernisere kontoret i selskabets ejendom Tårnborgvej 4. Nu fremstår kontoret med lyse gulve, friske farver på væggene og nyt inventar.

»Vi har selv været med til at bestemme indretningen. Nu har vi fået noget nær optimale arbejdsbetingelser i et miljø, som vores kunder også vil synes om,« siger lederen af medlemsservice Suzanne Falk og administrationschef Jette Dybdal.

Kontoret servicerer 6.000 brugere med TV-pakker og TV-udstyr

Kontoret administrerer hvert år mange millioner kroner, hvoraf langt de fleste videregives til selskabets leverandører, YouSee, Koda og Dansk Kabel TV.

Samtidig serviceres de 6.000 brugere, så de får betalt deres TV-pakker, ordnet forskellige tekniske problemer og på kontoret eller via telefon også hjælp til at få installeret eller finjusteret deres TV-udstyr.

»Vi oplever at få besøg af kunder i alle aldre og med meget forskellige problemer. En del kan vi hjælpe på stedet, fordi meget går igen. Andet må vi have mere teknisk kyndige til at hjælp os med,« siger Jette Dybdal.

»Med moderniseringen kan vi lægge større vægt på kundeservice og individuel rådgivning, fordi vi nu har faciliteterne til det,« supplerer Suzanne Falk.

Øverst: Suzanne Falk og Jette Dybdal er klar til at give endnu bedre kundeservice og individuel rådgivning i de nye omgivelser. »Det nye arbejdsmiljø er særdeles motiverende,« siger de til bestyrelsesformand Mike Axdal. (Foto: Korsør Antenneselskab). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.