Korsør Antenneselskab har succes med giga-internet

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – Vores anlæg består af fiber og coax, og det er en misforståelse, hvis man tror, at ny fiber er en bedre løsning, udtaler Korsør Antenneselskab.

»Vores anlæg, som består af fiber og coax, er fuldt konkurrencedygtigt på markedet, og det er en misforståelse, hvis man tror, at ny fiber er en bedre løsning,« udtaler bestyrelsesformand Mike Axdal.

Har et supertrimmet og topmoderne antenneanlæg

»Korsør Antenneselskab har et supertrimmet og topmoderne antenneanlæg, hvilket betyder, at du er sikret en stabil og hurtig forbindelse til tv og internet lang tid ude i fremtiden. Vi er absolut konkurrencedygtige i forhold til det fibernet, der graves ned gennem haver og indkørsler rundtom i landet,« skriver antenneselskabet i en pressemeddelelse og fortsætter:

»De store selskaber har kæmpe markedsføringsbudgetter, og målet er at påvirke os alle via reklamer til at tro, at fibernet er det eneste rigtige nu og i fremtiden – det er det ikke, coax er lynhurtigt!«

Fiberforbindelser ender altid med coax-forbindelser

Fiberen erstattes ved vejskabene af det, som man kalder coax-kabler. Det er nemlig altid coax, der sender data inde i huset til dine enheder.

»Alle dine enheder modtager data via coax – ikke via fiber – og præcis derfor bliver input til din enhed det samme, uanset om du vælger en dyr fiberløsning eller en eksisterende lokal coax-løsning,« forklarer antenneselskabet.

Fiberforbindelsen ender således med en coax-forbindelse præcis som i et coax-anlæg. Når vi taler stabilitet og hastighed, er der således heller ingen forskel: En hastighed på 1 gigabyte er 1 gigabyte, uanset om vejen derhen er blå eller rød, coax eller fiber.

En gigabyte kan meget let kan forsyne en stor familie

Korsør Antenneselskab har gennemført en total og fornem opgradering til det, der i fagsprog kaldes DOCSIS 3.1, som er en betydelig opgradering af bredbåndsmulighederne. Teoretisk kan anlægget yde op til 10 gigabyte – et behov, som er ikkeeksisterende.

Derfor udbydes 1 gigabyte, som meget let kan forsyne en stor familie med både streamingtjenester i højeste kvalitet i alle rum og gaming på værelserne, samtidig med det, der i dag kaldes IOT (Internet of Things, red.) – altså hverdagsting, som fungerer online.

Regeringens og Folketingets officielle anbefalinger er i dag stadig, at 100 Mbit er nok til næsten alle husstande. Kun få har brug for højere hastighed – et behov, der dog er stigende, i takt med at flere og flere dropper flow-tv og erstatter dette med streaming.

Selv med en stor aktiv familie på nettet er behovet dog stadig meget langt fra 1.000 Mbit. Du er således fremtidssikret langt ude i fremtiden, hvis du er medlem af Korsør Antenneselskab – så langt fremme i tiden, som nogen kan se lige nu, oplyser antenneselskabet i pressemeddelelsen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Mojzagrebinfo / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.