Gratis live-stream-koncert på fregatten Niels Juel

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – DJ Martin Jensen, som har over 1,8 milliarder streams på Spotify, giver gratis live-stream-koncert for veteraner og millioner af publikum verden over på krigsskibet Niels Juel i Korsør nu på fredag.

Under det borgerlige navn Martin Jensen gemmer der sig intet mindre end et DJ-fænomen med over 1,8 milliarder streams på Spotify. Målt på antal streams er han den største DJ i Danmark og den 45.-største i verden.

Med over 2,6 millioner følgere på Facebook har han længe været kendt på sociale medier som et DJ-fænomen med en trofast dansk og international fanskare, der vokser stream for stream. Det skriver hans presseansvarlige i en pressemeddelelse.

“Me, Myself, Online” på fodboldbanen i Telia Parken

Over 850.000 så med, og der var over 40.000 live-viewers, da Martin Jensen launchede sit nye storslåede online koncertkoncept “Me, Myself, Online” i april. Det skete på fodboldbanen i Telia Parken i København.

Som en del af hans “Me, Myself, Online”-koncertturne spillede Martin Jensen den efterfølgende fredag i en kæmpe hangar mellem to private jets i Billund Lufthavn, hvor han slog sin egen rekord, da 1,2 millioner så med og live-viewers peakede med over 43.000.

Som titlen antyder, består hans setup udelukkende af ham, hans DJ-pult og en internetforbindelse, der sender live stream-koncerten ud til hans publikum, som består af millioner af online koncertgængere verden over.

Fregatten Niels Juel som venue fredag den 8. maj

Andre storslåede venues er planlagt og bliver afsløret inden for de næste par uger som en del af turneen, der ender i Telia Parken, hvor det hele begyndte.

På fredag den 8. maj 2020 kl. 19.00 til kl. 23.00 indtager Martin Jensen en af Søværnets fregatter, Niels Juel, som har været på flere skarpe missioner gennem tiden.

Pressefoto. (Foto: DJ Martin Jensen).

Niels Juel ligger til kaj i Korsør, men da vi på grund af coronapandemien er nødsaget til fortsat at være sammen hver for sig, så kan du være med til koncerten via en skærm og en internetforbindelse.

Link til live-stream via Twitch: twitch.tv.

Koncerten er gratis, så kan alle være med – høj som lav, ung som gammel.

Samarbejder med både Veteranfonden og Forsvaret

Veteranfonden skulle have afholdt deres festival Engage – med fokus på veteraner, men hvor alle er velkomne – men den er aflyst på grund af coronapandemien. Derfor fik DJ Martin Jensen den idé at fejre alle veteraner verden over med sin koncert.

»Vi er glade for at arbejde sammen med DJ Martin Jensen og kunne invitere vores gæster til en unik musikoplevelse, sammen med folk fra hele verden,« siger formanden for Veteranfonden og initiativtager til festivalen Engage, Jeppe Michael Jensen, og fortsætter:

»Det kunne Forsvaret og forsvarsministeren heldigvis også se en idé i. Ellers er det ikke sådan lige at blive godkendt til at spille på en fregat.«

Mulighed for kommentarer og spørgsmål undervejs

Koncerten foregår via Twitch, der er en af verdens største online platforme. Her vil DJ Martin Jensen interagere med sit publikum under selve koncerten på en hidtil uset måde.

Publikum ville kunne skrive kommentarer og spørgsmål, som han vil besvare under koncerten, og der vil være sjove og spontane tiltag, der skal give folk ikke blot en følelse af at være der, men også en mulighed for at være helt tæt på kunstneren.

Martin Jensen fortæller, at han elsker dialogen med sine fans og seere, fordi “han får et personligt forhold til dem og taler direkte til dem”. Han er vant til at holde live-koncerter med et levende publikum, men med coronapandemien har han været tvunget til at genopfinde sit format.

»Jeg savner at have et fysisk publikum, men jeg kan godt lide, at de skriver og stiller spørgsmål under selve koncerten. De spørger for eksempel, hvordan det er at stå alene i Telia Parken – og så svarer jeg, at “det er en smule ensomt”,« fortæller Martin Jensen.

Øverst: Pressefoto. (Foto: DJ Martin Jensen). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.