Fire mænd viftede med en hardballpistol?

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – Der stod fire mænd på Halsskov og viftede med noget, der måske var en hardballpistol. Da politiet kom med udrykning, forsøgte de at køre deres vej, men så ramte de ind i en anden trafikant.

Mandag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at der stod fire mænd på Halskovvej på Halsskov i Korsør, og at de viftede med noget, der formentlig var en hardballpistol. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Biljagten sluttede i rundkørslen ved Motalavej

En politipatrulje kørte til stedet, og på Storebæltsvej så betjentene en bil, der passede på signalementet, men de standsede ikke, selvom politiet havde tændt de blå blink. Bilen fortsatte over Vestmotorvejen og kørte fra ved afkørsel 42. I rundkørslen ved Motalavej stødte bilen ind i en anden trafikant, og her standsede turen så.

Der var fire mænd i alderen 19-22 fra lokalområdet i bilen, og de blev alle anholdt kl. 16.25 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den ene 19-årige havde 2,05 gram hash på sig, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. De blev løsladt efter afhøring.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.