Smugkig på kommunens nye hjemmeside

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – »Hvis du falder over fejl og mangler – både nu og når hjemmesiden er lanceret – så giv os et praj ved at bruge feedback-knapperne. På den måde kan vi sammen sikre og skabe den bedste hjemmeside,« skriver kommunen.

»Vi bygger en ny version af Slagelse.dk. Kig indenfor, mens vi arbejder. Giv os et tip, hvis du spotter fejl og mangler på siderne,« skiver Slagelse Kommune i en nyhedsmeddelelse.

Udfordringer til brugervenlighed, sikkerhed og udvikling

Kommunens nuværende hjemmeside blev udviklet og lanceret tilbage i 2014. Der er sket meget på de år – ikke mindst inden for digitalisering – og det giver blandt andet udfordringer i forhold til brugervenlighed, sikkerhed og udvikling. Derfor er der behov for en ny version af Slagelse.dk.

I starten af november lancerer Slagelse Kommune den opdaterede version af Slagelse.dk. Aktuelt arbejder kommunen på højtryk for at komme i mål. Men du kan allerede nu kigge med.

Smugkig på den nye Slagelse.dk på: beta.slagelse.dk

Spotter du fejl og mangler, eller har du en kommentar til en side, sender du feedback via disse feedback-knapper (se nedenstående billede). Feedback-knapperne finder du nederst på alle sider på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Over 3.000 brugere har lagt byggestenene til hjemmesiden

Forud for udviklingen af den nye hjemmeside har 3.172 brugere besvaret et spørgeskema om den nuværende hjemmeside. Derudover har ansatte i kommunen bidraget med viden, ønsker og ideer. Disse besvarelser har givet kommunen svar på, hvad der fungerer godt og mindre godt på hjemmesiden, og har samtidig mange gode ideer til form og indhold på den nye hjemmeside.

»Tak for hjælpen, som har lagt byggestenene for den nye hjemmeside,« skriver kommunen og fortsætter:

»Når den nye hjemmeside lanceres i starten af november, er det ikke fordi, vi er helt i mål. Vi kan altid forbedre og tilpasse hjemmesiden, og her har vi brug for din hjælp. Hvis du falder over fejl og mangler – både nu og når hjemmesiden er lanceret – så giv os et praj ved at bruge feedback-knapperne. På den måde kan vi sammen sikre og skabe den bedste hjemmeside.«

Øverst: Slagelse Kommunes nye hjemmeside. (Foto: Skærmbillede). NM/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.