Bevæbnet spritbilist kørte rundt i Korsør by

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Læsetid: 2 min.

Korsor.News – En bilist lavede håndbremsevendinger på Gamle Banegårdsplads i Korsør by, og han havde også gået rundt med en kniv, mens han havde råbt, at han havde et jagtgevær.

Tirsdag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en bil kørte alt for frisk omkring i Korsør og blandt andet lavede håndbremsevendinger på Gamle Banegårdsplads på Halsskovsiden af Korsør by. Desuden havde vidner set føreren gå omkring med en kniv og samtidig råbe, at han havde et jagtgevær.

Løb mod Tårnborgvej og blev stoppet på Kongebroen

En politipatrulje satte straks kursen mod stedet, og her fandt betjentene bilen smidt på banegårdspladsen.

Vidner havde set føreren løb mod Tårnborgvej, og på Kongebroen fandt politiet en 20-årig mand fra Skælskør, som svarede til beskrivelsen af føreren. Han havde da også en bilnøgle, som passede til den bil, der stod på Gamle Banegårdsplads.

Den 20-årige blev anholdt kl. 8.10, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, ligesom han også blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Der blev fundet en køkkenkniv på stedet, og derfor blev den anholdte også sigtet for overtrædelse af knivloven, og fordi han havde råbt op og optrådt utryghedsskabende, blev han også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Der kom også en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven, og da det viste sig, at den 20-årige havde taget bilen uden tilladelse, blev han også sigtet for brugstyveri.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.