5-årsjubilæum fejret i Korsør Kulturhus

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – Musicalforeningen Storebælts jubilæum blev blandt andet fejret med “Sandy”, “It’s Raining On Prom Night” og “Greased Lightning”, da Musicalen Grease blev opført i Korsør.

Musicalen Grease blev opført for et veloplagt publikum i Korsør Kulturhus i uge 19. Det er i år Musicalforeningen Storebælts femårsjubilæum, og man må sige, at dette blev markeret med fuld skrue på alle tangenter.

Skuespillerne var i hopla og dette kunne i den grad mærkes på scenen, hvor publikum blev budt på sange såsom “Sandy”, “It’s Raining On Prom Night” og ikke mindst, klassikeren over dem alle “Greased Lightning”. Sidstnævnte blev hver aften modtaget med store ovationer fra publikum og man kunne fornemme, at nogle håbede på et ekstra nummer. Det skriver Musicalforeningen Storebælt.

Marmorsalen blev til kaffepaladset

Ved indgangen til Spillestedet blev publikum mødt af en smukt udsmykket marmorsal. Bordene var pyntet med ternede due og dekorationer formede som grammofonplader. Der var også mulighed for at nyde en amerikansk Budweiser-øl, muffins og en iskold milkshake. Der var sandelig gjort noget ud af helhedsoplevelsen.

Provinsen tilbyder gode oplevelser!

Selvom Musicalforeningen Storebælt er en amatørforening, gør de frivillige meget ud af at give publikum den absolut bedste oplevelse – lige fra servering af drikkevarer til selve teateroplevelsen. Man behøver ikke tage til København for at få en god kulturel oplevelse, når det foregår udenfor egen dør.

Frivillige hjalp med kulisseopbygning

En lang række frivillige hjalp med at bygge og male kulisser til denne opsætning, og havde det ikke været for deres store indsats, ville forestillingen aldrig været blevet så god. En stor tak til Korsør Holder Sammen for deres arbejde med jukeboksen.

FGU stod for alt lyd- og lysarbejdet

FGU’s teknikhold var hyret ind til at lave lyd- og lysarbejdet, og det viste sig at være det perfekte match, da de netop forstod vigtigheden af god lyd, en passende mængde røg og det fede farvespil på scenen.

Et fantastisk sammenhold

Til denne forestilling oplevede produktionsholdet en fantastisk vilje fra de frivillige til at hjælpe med at få forestillingen til at lykkedes.

»Vi er blæst bagover af den positive opbakning, som vi har mødt fra både erhvervsliv, de medvirkende og de frivillige ildsjæle,« udtaler instruktør, Annemarie Burhøi.

Artiklen fortsætter under billedet.

Greased Lightning. (Foto: Musicalforeningen Storebælt).

Gik du glip af GREASE?

Du kan allerede nu glæde dig til foreningens optræden til blandt andet BroMarked lørdag den 11. juni 2022 kl. 13.30, hvor man igen har mulighed for at synge med på en masse glade sange, såsom “I en lille båd der gynger”. Der bliver en lang række optrædener gennem året, hvor man kan opleve et stærkt potpourri over sange fra foreningens tidligere opsætninger.

Foreningen er allerede nu i gang med at planlægge den næste store musicalopsætning. Kunne du tænke dig at være med? Så hold øje med foreningens facebookside, facebook.com/musicalstorebaelt og hjemmeside. Der er brug for dig, som enten drømmer om at danse, synge, spilleskuespil, hjælpe med at sminke eller være backstage. Kunne du tænke dig at være en del af holdet? Så kontakt foreningen i dag på kontakt@musicalforeningen.dk

Øverst: Gruppebillede med alle medvirkende. (Foto: Musicalforeningen Storebælt). PM/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.