3,4 millioner oplysninger kulegraves i Emilie Meng-sagen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Det er over to år siden, at Emilie Meng forsvandt i Korsør efter en bytur. Senere blev hun fundet død i en sø ved Borup. Nu sætter politiet en gruppe af specialister på drabssagen.

Omkring kl. 04.00 om morgenen søndag den 10. juli 2016 sagde den 17-årige Emilie Meng farvel til sine veninder ved Korsør Station, men hun dukkede aldrig op i forældrenes hus.

Juleaftensdag 2016 blev hun fundet død i en sø ved Regnemarks Bakke ved Borup på Sjælland.

Drabet er stadig uopklaret, og derfor har politiet nedsat en gruppe af specialister, der skal gennemgå 3,4 millioner oplysninger sagen. Gruppen startede den 28. august 2018, hvor op mod 10 personer skal gennemgå mange oplysninger.

Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for DR Nyheder:

»Vi har samlet en gruppe af meget erfarne efterforskere, efterforskningsledere og analytikere, som gennemgår det meget omfattende materiale, vi har, for at se på, om der er noget i vores store arbejde, vi har overset,« siger politiinspektør Kim Kliver ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politifolk fra drabsafdelingen i Københavns Politi, Rigspolitiet og andre politikredse skal være med til at gennemgå den uopklarede drabssag. Samtidig skal de gøre brug af politiets nye it-system “Polintel”.

»Med Polintel har politiet fået et stærkere understøttelsesværktøj, og da man nu har fået uddannet specialister i det nye system, så er det vigtigt, at de kommer til at bidrage med den viden, de har, netop i den her sag, hvor vi desværre ikke har fundet gerningsmanden,« siger Kim Kliver til DR Nyheder.

Læs også: To år siden Emilie Meng forsvandt.


Foto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.