Ukendt vinder 5,8 millioner kroner i Eurojackpot

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – En ukendt person fra Slagelse Kommune vandt andenpræmiepuljen ved aftenens Eurojackpot-trækning og får nu svimlende 5,8 millioner kroner.

Solen skinnede lidt ekstra på en heldig dansker fra Slagelse Kommune ved aftenens Eurojackpot trækning. Danskeren vandt andenpræmiepuljen og får nu svimlende 5,8 millioner kroner at forsøde tilværelsen med. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Personen ramte 5+1 af de rigtige tal ved online-spil

Der var ingen vinder af førstepræmiepuljen ved fredagens trækning i Eurojackpot, dog var der tre andenpræmievindere, hvor den ene af dem er fra Danmark.

Den heldige dansker kommer fra Slagelse Kommune og spillede med online. Sydvestsjællænderen ramte 5+1 af de rigtige tal og kan nu se frem til at få 5.773.794 skattefrie kroner ind på kontoen.

»Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,« siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Da der ikke var nogen vinder af førstepræmiepuljen, stiger puljen til tirsdagens Eurojackpot trækning til 253 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig dansker vandt 750 millioner kroner.

Vindertal fredag uge 20: 1, 5, 8, 20, 35. Stjernetal fredag uge 20: 3, 12. Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med den heldige, danske vinder, men ønsker et stort tillykke.

Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Den maksimale pulje er 750 millioner kroner. Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

Øverst: Eurojackpot. (Foto: Danske Spil). PM/anne.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.