Udlevering af mundbind i Slagelse Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Kommunen udleverer gratis mundbind til brug i den kollektive trafik, hvis det er en væsentlig økonomisk byrde selv at købe dem. Visse elever over 12 år får dem udleveret på skolen.

Du kan få udleveret gratis mundbind til brug i den kollektive trafik, hvis det er en væsentlig økonomisk byrde for dig at købe dem. Det oplyser Slagelse Kommune i en nyhedsmeddelelse.

Mundbind skal være gratis for visse borgere

Det er et krav at benytte mundbind i den offentlige trafik herunder busser, toge og færger på alle tidspunkter af døgnet. Kravet gælder også for flextrafik, flextur samt på bus- og togstationer.

Regeringen har i den forbindelse besluttet, at mundbind skal være gratis for borgere, hvor det er en væsentlig økonomisk byrde at købe mundbind herunder borgere på kontanthjælp eller integrationsydelser samt de mest udsatte borgere.

I Slagelse Kommune betyder det, at du kan få udleveret 5-10 gratis mundbind ad gangen, hvis det er en væsentlig økonomisk byrde for dig selv at købe mundbind.

Henvendelse til Borgerservice eller Jobcentret

Du kan henvende dig hos Borgerservice i Skælskør, Korsør og Slagelse eller på Jobcentret på Kalundborgvej i Slagelse By inden for normal åbningstid, hvis du har brug for mundbind.

Det er ikke nødvendigt at bestille tid. Derudover har væresteder med videre fået udleveret mundbind.

Elever over 12 år, som er tilknyttet den kommunale ordning vedrørende befordringsforpligtelse, enten på grund af afstand til skolen eller i forbindelse med farlig skolevej, får udleveret mundbind på den tilknyttede skole.

Kravet om mundbind i den offentlige trafik gælder foreløbigt frem til den 31. oktober 2020.

Øverst: Genrefoto. (Foto: ). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.