Stén Knuth trækker sig som folketingskandidat

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – »Med udgangen af 2025 slutter 20 års byrådsarbejde, og så må vi se om jeg genopstiller til byrådet for endnu en periode. Det har jeg kraftige overvejelser på, for som skrevet – alting har sin tid. Nu skal jeg noget andet, som jeg håber falder på plads snarligt,« skriver Stén Knuth.

»I november gav jeg status på mine tanker om min fremtid, mest set i forhold til mit politiske virke. Efter nøje overvejelser er min beslutning den, at jeg ikke er kandidat til folketinget igen. Til gengæld lover jeg at sidde perioden ud i byrådet, og hjælpe med det jeg kan,« skriver byrådsmedlem og tidligere borgmester Stén Knuth (V) på Facebook.

»Med udgangen af 2025 slutter 20 års byrådsarbejde«

Stén Knuth, der er byrådsmedlem og tidligere borgmester i Slagelse Kommune, opnåede ikke genvalg til folketinget ved det sidste valg. Nu trækker han sig som kandidat til næste folketingsvalg. Samtidig overvejer han sin fremtid i lokalpolitik.

»Med over 17.000 personlige stemmer i 8 valg, har jeg forsøgt at arbejde loyalt, ihærdigt og med en ordentlighed på de sager jeg brændte og brænder for Idræt, foreninger, esport, uddannelse, særligt til udsatte unge, gode rammer for erhvervslivet, at få flere mennesker med handicap ind på arbejdsmarked og meget mere,« skriver Stén Knuth på Facebook og fortsætter:

»Jeg har opnået mere end jeg i min vildeste fantasi kunne forstille mig i mine år i politik. Hvilket de mere end 17.000 stemmer gav mulighed for. Det er jeg taknemlig over. Meget. Rigtig meget i tæt samarbejde med vores borgmester Knud Vincents. Men også med dygtige byråds- og folketingspolitikere og bagland. Det har været en fornøjelse. Ubetinget.«

»Med udgangen af 2025 slutter 20 års byrådsarbejde, og så må vi se om jeg genopstiller til byrådet for endnu en periode. Det har jeg kraftige overvejelser på, for som skrevet – alting har sin tid.
Nu skal jeg noget andet, som jeg håber falder på plads snarligt,« fortæller han på Facebook.

ALTING HAR SIN TID I november gav jeg status på mine tanker om min fremtid, mest set ift. mit politiske virke. Efter…

Slået op af Stén KnuthOnsdag den 8. februar 2023

Øverst: Stén Knuth (V) i 2017, da han var borgmester i Slagelse Kommune. (Arkivfoto: Slagelse Media). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.