SSP i Slagelse advarer imod “uglepiller”

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Giftige “uglepiller” kan være i omløb i Slagelse Kommune. Der er angiveligt tale om ecstasy, men indholdet er ukendt, og en skoleelev i Kalundborg er allerede blevet indlagt.

10 unge i Kalundborg Kommune har indtaget de såkaldte uglepiller inden for et par uger. Uglepillerne er angiveligt ecstasy, og de kan angiveligt genkendes ved, at den enkelte pille er presset, så den ligner en ugle.

En folkeskoleelev er allerede blevet indlagt, efter at han havde indtaget uglepiller. Pillerne kan i værste fald være dødelige. Det oplyser TV ØST.

Det får SSP- koordinator i Slagelse Kommune, Claus Martin, til at frygte, at pillerne også vil sprede sig her til kommunen.

»Når vores gode kollegaer i Kalundborg Kommune deler sådan en advarsel, så er vi forpligtede til at dele den viden. Vi appellerer til vores forældrekreds om at tage en snak med deres børn, for er der nogen, som kender de unge bedst, så er det mor og far,« siger Claus Martin til TV ØST og tilføjer:

»De unge er mobile og flytter sig, de er lynhurtige på nettet, og lige pludselig bestiller de noget på nettet, og så går det stærkt. Derfor skal vi simpelthen være med, eller bliver vi voksne kørt agterud.«

Politiets teknikere er i gang med at undersøge pillerne. Aktuelt ved politiet ikke, hvad der er i pillerne, men de forventer at få svar i næste uge.

Borgerne opfordres til at rette henvendelse til politiet på telefon 1-1-4, hvis de ved noget, eller hvis de støder på de ulovlige piller.


Grafik: PPrat / iStock.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.